У Дніпрі п'яний поліцейський з компанією жорстоко побили та стріляли в охоронця кафе

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Поранений Поранений

Конфліктна ситуація біля кафе на вул. Короленка у Дніпрі виникла 28 листопада близько 5-ї ранку. Вказаний заклад, не зважаючи на карантинні обмеження, працював вночі за попередньою домовленістю з адміністрацією.

П’ятеро відпочивальників потрапили до кафе через службові двері.

Вже під ранок на вулиці між клієнтами та охороною кафе виникла сутичка, внаслідок якої 37-річний охоронець отримав вогнепальні поранення та був доставлений до лікарні. Ще три відвідувачі кафе отримали ножові поранення.

На місці подіїНа місці події

Пізніше Державне бюро розслідувань оприлюднило інформацію, що слідчі ТУ ДБР у місті Полтаві повідомили про підозру інспектору Управління патрульної поліції Дніпропетровської області.

За попередньою інформацією, вночі 28 листопада 2020 року в одному із розважальних закладів міста Дніпро виник конфлікт між начальником служби охорони та відвідувачами, серед яких був і працівник патрульної поліції.

Правоохоронець разом зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у присутності великої кількості людей, нанесли потерпілому удари руками і ногами, після чого здійснили у нього кілька пострілів.

У результаті бійки працівник закладу отримав тяжкі тілесні ушкодження. Наразі він перебуває у медзакладі з численними травмами.

30 листопада працівнику поліції повідомлено про підозру за фактом хуліганства вчиненого із застосуванням вогнепальної зброї (ч. 4 ст. 296 КК України).

Ухвалою Октябрського районного суду міста Полтава поліцейському обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснює Дніпропетровська обласна прокуратура.

Правову оцінку діям інших учасників конфлікту нададуть працівники Шевченківського ВП Дніпровського відділу поліції ГУ Нацполіції у Дніпропетровській області.

З’ясування стосунків з використанням вогнепальної зброї — ДБР повідомило про підозру поліцейському

1,0 1 -1 4
Коментарів (6)

  • 02.12.2020 17:26
    #
    - 2 +

    главное- красиво поклониться ))

  • А, потом полиция спрашивает
    -- Зачем вам оружие? С какою метою придбали патрони?
    -- Так, от вас, же, защищаться!

  • Интересно, есть, ли, еще, в какой нибудь государственной, или другой какой структуре такое количество вооруженных бандитов, как в полиции?

  • 03.12.2020 00:36
    #
    - 5 +

    ОПГ "Поліція" яка живе за наші податки.

    • 03.12.2020 16:17
      #
      - 4 +

      Осілий бандит "Держава" яка живе шляхом грабунку населення.

  • 07.12.2020 10:15
    #
    - 1 +

    Раніше читав, що там було кілька працівників патрульної поліції, які отримали ножеві поранення через бійку. По характеру поранень, схоже у поліцая в гумоплюї точно був не "сертифікат" в 50 Дж. І побачив на відео особу з довгоствольною рушницею. ДБР не зацікавило хто то і що там робить?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати