У Вишгородському районі застрелили 30-річного киянина

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Вишгородському районі Київщини знайшли вбитим 30-річного киянина Олександра Сояка, якого розшукували як безвісті зниклого. Підозрюваного у вбивстві чоловіка вже затримано, він зізнався в скоєному.

Про це повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

“Родичі повідомили, що пропав молодий чоловік. Поїхав на своєму автомобілі і зник у Вишгородському районі. Два дні пошуків і встановлення контактів зниклого. 48 годин безперервної роботи поліцейських і — результат!!! На жаль, вбили хлопця!” — повідомив правоохоронець.

Він також оприлюднив відео, де видно кадри слідчих дій на місці злочину, а також зізнання підозрюваного в убивстві.

Поліцейські Київщини оперативно розкрили вбивство киянина, якого розшукували як безвісти зниклого

“Я боявся його. Домовлявся.... Ніяк не виходило домовитися. Зробив обріз, домовився про зустріч. Виїхали. Застрелив його справа в полі, там де вивозять сміття. І сміттям далі, між деревами , щоб не видно було”, — заявив підозрюваний, який визнав свою вину та написав щиросердечне зізнання.

Підозрюваний спочатку заперечував свою причетність, але надалі зізнався поліцейським, що заборгував киянину велику суму грошей і боявся за погрози своїй родині.

Щоб не сталося лиха з його сім’єю, чоловік вирішив діяти «на упередження». Для цього він призначив зустріч, а коли потерпілий приїхав на визначене місце, він вистрілив в нього з обрізу, який завчасно приготував.

Автівка загиблогоАвтівка загиблого

Раніше у поліції повідомили, що 14 січня житель Києва Олександр Сояк поїхав у власних справах на авто “Chrysler 200”, держномер КА 2829 ВА до Вишгородського району і до місця проживання не повернувся.

Зловмисника поліція затримала у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

1,0 1 -1 3
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати