Армія США додала до уніформи камуфляжну маску

| За кордоном, Силові структури | Автор: Web admin

Армія США додала до уніформи камуфляжну маску.Армія США додала до уніформи камуфляжну маску.

Армія США вводить новий обов’язковий елемент екіпірування солдатів – Combat Cloth Face Covering – або камуфляжну маску, якщо висловитися простіше.

Нарешті, через понад рік після появи коронавірусу провідна армія світу вирішила стандартизувати захисні маски – і вже цього року кожен солдат отримає по парі нових аксесуарів.

“Солдатам дозволяється носити бафи та інші тканинні аксесуари, такі як бандани, шарфи та маски. Солдатам не дозволяється носити маски, на яких є образливі написи, зображення чи логотипи. Солдатам не дозволяється розрізати військову уніформу і робити з неї маску, адже вона може бути оброблена хімічними речовинами. По можливості, колір тканини має відповідати уніформі” – йдеться у регламенті армії США щодо масок.

Американський солдат використовує аксесуар для захисту обличчя, що відповідає регламенту армії США щодо масок.Американський солдат використовує аксесуар для захисту обличчя, що відповідає регламенту армії США щодо масок.

Рада з обмундирування США рекомендувала ввести маски ще влітку, але на те, щоб розробити, випробувати та покращити її пішло пів року.

Навіть на уроці бойової акупунктури всі солдати носять маски.Навіть на уроці бойової акупунктури всі солдати носять маски.

Серед інших елементів уніформи, на які чекає оновлення цього та наступного року, є:
Покращена бойова уніформа для спекотної погоди – жіноча,
Армійські бойові черевики для спекотної погоди – покращені,
Чорні спортивні шкарпетки та
Армійська спортивна уніформа для вагітних.

Web admin Автор: Web admin11231,0 Переглядів: 176 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати