У Запоріжжі молодик застрелив друга під час зйомок відео про зброю

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Інформацію про вогнепальне поранення отримали патрульні від медиків близько 12-ї години ночі. В повідомленні йшлось про подію, що сталася на вулиці Вороніна у Запоріжжі.

Прибувши за вказаною адресою інспектори обстежили під’їзд й виявили відчинені двері на 8-му поверсі, на підлозі виднілися сліди крові. Окликали господаря – ніхто не відгукнувся. В одній з кімнат квартири, патрульні виявили хлопця з вогнепальним пораненням, без ознак життя. Медики констатували смерть.

Вилучені предметиВилучені предмети

Надалі, патрульним вдалося встановити, що заявником цієї події, був мешканець першого поверху цього під'їзду, однак вдома його не було. Під час обстеження прилеглої території, під балконом заявника, охоронці порядку помітили на снігу сліди, які вели до сусідньої лоджії, під якою виявили чималий арсенал зброї.

Вилучені предметиВилучені предмети

Згодом, 18-річний юнак самостійно звернувся на лінію 102, з повідомленням про своє місцеперебування.

Попередньо встановлено, що молоді люди зібралися, щоб познімати відео зі зброєю. Під час “зйомок” 18-річний хлопець смертельно поранив 19-річного. Після цього зателефонував у швидку і втік з місця події, викинувши зброю.

Через кілька годин стрілка виявили в квартирі його знайомого.

ЗатриманийЗатриманий

"Постріл був зроблений з рушниці, яку поліцейські знайшли під час обстеження прилеглої до будинку території під балконом на першому поверсі. На цьому ж місці виявлено два пістолети марки "ПМ", пістолет марки "ТТ" і нарізний карабін", - йдеться в повідомленні поліції.

Вилучені предметиВилучені предмети

Наразі підозрюваного затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Вилучені предметиВилучені предмети

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 1059 , Коментарів: 2 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (2)

  • 22.02.2021 19:56
    #
    - 5 +

    Мало информации об оружии - зарегистрированное или нет, пистолеты боевые или травматы. Возможно оболтус добрался до отцовского арсенала и с дружком решили попонтоваться. Ну и доигрались.

  • 23.02.2021 22:43
    #
    - 1 +

    Непонятно, какой смысл был в беготне и попытках спрятать оружие, если сам позвонил в скорую?....
    Хотя, какой логики можно ожидать от "деточки", видимо, знакомой с оружием - лишь по компьютерным "стрелялкам"(раз уж он не знает правил безопасности!), да ещё под стрессом?...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати