У Запорізькій області нацгвардійці затримали чоловіка з пістолетом Beretta

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

У Бердянську гвардійці затримали чоловіка з зарядженою вогнепальною зброєю. Інцидент трапився вчора, на території місцевого автовокзалу.

Близько 18:30, в поле зору гвардійців потрапив чоловік, який з явними ознаками алкогольного сп’яніння без будь-яких на те причин чіплявся до перехожих.

Дана поведінка стала підставою для проведення поверхневої перевірки, в ході якої у невідомого було виявлено предмет, схожий 9 мм пістолет “Beretta” та шість бойових набоїв до нього. Зброя була заряджена та готова до пострілу.

ЗатриманийЗатриманий

Як вдалося з’ясувати, заборонені предмети 54-річний місцевий мешканець знайшов й вирішив залишити для самооборони. Відповідно, документів на знахідку він не мав.

Навіщо носив при собі заряджену зброю та від кого хотів захищатися тепер правопорушник буде пояснювати співробітникам Нацполіції. Гвардійці передали чоловіка слідчо-оперативній групі Бердянського ВП.

Затриманому інкримінують ч. 1 ст. 263 ККУ «Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом (яким? - ред.) дозволу».

Вилучені предметиВилучені предмети

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • Полный правовой беспредел, доставшийся в наследство от СССР, от которого, и за 30 лет страна так, и не избавилась. Потому, что он очень устраивает эту антинародную власть. Так, чем вы отличаетесь от коммуняк?
    НИЧЕМ.
    Нет наказанию без закона!

    • И, вообще, декоммунизацию им нужно начинать проводить со своих голов.
      А, не с памятников, и не с улиц.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати