Хороший хлопець зі зброєю зупинив банду озброєних злочинців, які викрадали машини

| За кордоном | Автор: Web admin

Хороший хлопець зі зброєю зупинив банду озброєних злочинців, які викрадали машиниХороший хлопець зі зброєю зупинив банду озброєних злочинців, які викрадали машини

В м. Ленсінг, Мічиган, банда злочинців, серед яких були неповнолітні, вирішила викрасти декілька автомобілів. Але все закінчилось, коли вони натрапили на озброєного громадянина.

Спочатку банда викрала автомобіль Audi, потім поїхала в іншу частину міста, де на заправці побачила Chevrolet Malibu, який також захотіла забрати собі. Але власник Chevrolet не погодився ставати жертвою – він дістав пістолет та почав стріляти по злочинцях.

В ході перестрілки було поранено трьох чоловік, включаючи власника Chevrolet. Зрозумівши, що діла не буде, злочинці сіли в Audi та поїхали, але за кілька десятків метрів перевернулись. Чотирьом з них вдалося забігти в ТЦ Walmart, де їх і арештувала поліція.

Одного зі злочинців, 15-річного Троя Пірсона, знайшли на тротуарі біля перевернутої машини та доправили до лікарні, але від вогнепальних поранень він помер, а одного його спільника підлікували та виписали. Власника Chevrolet також доправили до лікарні з вогнепальним пораненням та вже виписали.

Загалом, обвинувачення висунули проти двох злочинців, 17-річного хлопця та 25-річного Дакуана МаКрі – їм інкримінують незаконне застосування вогнепальної зброї.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 193 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати