Маєш зброю - будь готовий застосувати її. Поліція застрелила злочинця, який вбив людей з їх же зброї

| За кордоном | Автор: Web admin

Поліція та пожежники неподалік місця, де злочинець вбивав людей.Поліція та пожежники неподалік місця, де злочинець вбивав людей.

В м. Кеваскум, Вісконсин, 30-річний злочинець не впорався з керуванням автомобіля, який він викрав, і перевернувся.

Вилізши з-під машини, злочинець увірвався в дім, в якому ніхто не жив, і в цей же час біля перевернутої машини зупинилась жінка, яка хотіла допомогти. Але злочинець напав на неї та забрав її машину, яку також дуже швидко розбив.

Потім він вломився в інший дім, в якому проживала літня пара та напав на них. Вони йому одразу віддали ключі від своєї машини, але той не зміг її завести, тому знову зайшов до них в дім.

Цього разу 72-річний чоловік вчитель економіки на ім'я Рей Енгелкінг вже зустрів його з пістолетом в руках. Але Енгелкінг не був готовий захищатись – злочинець напав на нього, відібрав пістолет та застрелив. Він спробував вбити і Дебору Енгелкінг, але пістолет не вистрілив.

Рей та Дебора Енгелкінг.Рей та Дебора Енгелкінг.

Після цього злочинець увірвався в сусідський дім, де знайшов рушницю. Потім з цієї рушниці він застрелив і її власника – 77-річного чоловіка, який порався біля свого гаражу.

Приблизно за пів години після початку цього фатального ланцюга подій прибула поліція, і між ними та злочинцем почалася перестрілка, в ході якої останній дістав поранення.

Наближатись до нього офіцери не стали – вони встановили периметр та запустили безпілотник, який і підтвердив його смерть. Ніхто з поліціянтів не постраждав.

Офіс шерифа заявив, що вбивця не знав своїх жертв.

Two dead in Kewaskum home invasion shootout

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 772 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати