Били залізним стільцем та шлангом від вогнегасника - на Черкащанині поліціянти жорстоко катували затриманого

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Били залізним стільцем та шлангом від вогнегасника - на Черкащанині поліціянти жорстоко катували затриманогоБили залізним стільцем та шлангом від вогнегасника - на Черкащанині поліціянти жорстоко катували затриманого

Правоохоронці, яких підозрюють у катуванні жителя міста Городище, били його залізним стільцем, руками, ногами, шлангом від вогнегасника, а також пластиковою пляшкою з водою по різних частинах тіла.

Таким чином вони хотіли допитати його щодо крадіжки, яку розслідували.

Двох співробітників Городищенського відділу поліції №2 вже відсторонили від виконання службових обов’язків через підозру у катуванні чоловіка. 9 квітня стало відомо, що у цьому підозрюють ще трьох правоохоронців – начальника та двох співробітників одного із відділів поліції ГУНП у Черкаській області.

Встановлено, що 5 лютого 2021 року громадянин разом зі своїм братом та товаришем перебували в гаражі одного з гаражних кооперативів у м. Городище, звідки правоохоронці насильно доставили його до сектору поліції для допиту щодо крадіжки, яку вони розслідували.

Під час допиту затриманий громадянин категорично заперечував свою провину. Після відмови у наданні показань, двоє старших дільничних офіцерів поліції, які прибули до відділку поліції, почали бити чоловіка залізним стільцем.

Потерпілому вдягали кайданки та завдавали удари руками, ногами та шлангом від вогнегасника, а також пластиковою пляшкою з водою по різних частинах тіла.

У цей час співробітник поліції впродовж декількох годин спостерігав за катуванням чоловіка, якого били залізним стільцем та душили шлангом у службовому кабінеті, а ще двоє працівників, дізнавшись про побиття громадянина, не повідомили керівнику. Так, вони приховали злочин та не надали необхідної допомоги потерпілому.

Внаслідок побиття постраждалий отримав тілесні ушкодження у вигляді забою м’яких тканин обличчя, голови та спини, травматичного видалення зубів верхньої щелепи.

Поліцейським загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Наразі вирішується питання відсторонення вказаних правоохоронців від займаних посад та обрання запобіжних заходів.

Побиття залізним стільцем і шлангом від вогнегасника—ДБР повідомило про підозру ще 3 поліцейським

1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати