Winchester підвищує ціни на набої

| Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Якихось два роки тому американці могли вистрілювати набої коробками, навіть не рахуючи їх.Якихось два роки тому американці могли вистрілювати набої коробками, навіть не рахуючи їх.

Сьогодні ціни на набої в США кусаються – попит значно перевищує пропозицію, а ринкові закони диктують свої правила.

А ще в 2020 році стався ідеальний шторм, у якому зійшлися соціально-політичні катаклізми, через що абсолютно всі виробники боєприпасів опинились у скрутному становищі. В результаті, найдешевший набій калібру .223 коштує понад $0.60 і все одно їх розпродають дуже швидко.

Компанія Winchester пояснила підвищення цін на 5-15% тим, що виросли витрати на виробництво та транспортування боєприпасів. Також компанія наголошує на тому, що підвищення цін дозволить підтримувати нинішні максимальні темпи виробництва для задоволення попиту.

Погані новини для тих, хто очікував на зниження цін на набої: Winchester розіслала своїм клієнтам повідомлення про підвищення цін з 1 травня.Погані новини для тих, хто очікував на зниження цін на набої: Winchester розіслала своїм клієнтам повідомлення про підвищення цін з 1 травня.

Капсулі взагалі подорожчали на 25% через невиконання попередніх замовлень. Подорожчання цін на боєприпаси Winchester заплановане на 1 травня.

«Якщо б ми припинили приймати замовлення на набої .22 LR, нам би все одно знадобилось два роки на виконання всіх попередніх замовлень» - пояснив ситуацію генеральний директор компанії Кріс Метц.

Колись набої калібру .223 можна було купити за менше, ніж $0.50 за штуку.Колись набої калібру .223 можна було купити за менше, ніж $0.50 за штуку.


Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 117 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати