Сучасні версії класичних револьверів від Taylor’s & Company Firearms

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Револьвер Taylor’s Ace.Револьвер Taylor’s Ace.

Американська компанія Taylor’s & Company Firearms представила декілька осучаснених варіантів класичних капсульних револьверів під набої .45 Colt.

Стандартна модель поставляється з барабаном під набої калібру .44 з димним порохом, проте окремо можна докупити шестизарядний барабан під набої .45 Colt.Стандартна модель поставляється з барабаном під набої калібру .44 з димним порохом, проте окремо можна докупити шестизарядний барабан під набої .45 Colt.

Револьвер Taylor’s Ace побудований на базі моделі 1858 Remington New Army. Він має 3-дюймовий восьмикутний ствол, тому підпадає під категорію «кирпатих» револьверів, які підходять для прихованого носіння.

Стандартна модель поставляється з барабаном під набої калібру .44 з димним порохом, проте окремо можна докупити шестизарядний барабан під набої .45 Colt.

Загальна довжина револьвера – 212 мм, вага – 1 кг. Ціни варіюються в районі $350.

Можна замовити як модель з синтетичними білими накладками на руків’я, так і з горіха – гладенькі або текстуровані.

Можна замовити як модель з синтетичними білими накладками на руків’я, так і з горіха – гладенькі або текстуровані. Можна замовити як модель з синтетичними білими накладками на руків’я, так і з горіха – гладенькі або текстуровані.

Наступна модель – 1860 Army Long з 8-дюймовим та конверсійним барабаном під набій .45 Colt.

Зверніть увагу на рамку з хіміко-термічною обробкою та воронуванням.

Зверніть увагу на рамку з хіміко-термічною обробкою та воронуванням.Зверніть увагу на рамку з хіміко-термічною обробкою та воронуванням.

Модифікація «Hickok Conversion» з 3,5-дюймовим стволом.

Модифікація «Hickok Conversion» з 3,5-дюймовим стволом.Модифікація «Hickok Conversion» з 3,5-дюймовим стволом.

Компанія також представила нові моделі у лінійці Gunfighter з пласким курком, який дозволяє робити швидкі та точні постріли під час змагань. Новинки побудовані на базі моделі 1873 Colt SAA.

Gunfighter Defender має вороновану рамку та доступний під набої .357 Mag та .45 Colt. На вибір два стволи – довжиною 4,75 та 5,5 дюймів. MSRP: $655.

Gunfighter Defender має вороновану рамку та доступний під набої .357 Mag та .45 Colt. На вибір два стволи – довжиною 4,75 та 5,5 дюймів.Gunfighter Defender має вороновану рамку та доступний під набої .357 Mag та .45 Colt. На вибір два стволи – довжиною 4,75 та 5,5 дюймів.

Gunfighter Nickel має ту ж конфігурацію, що і Defender. MSRP: $704.

Gunfighter Nickel має ту ж конфігурацію, що і Defender.Gunfighter Nickel має ту ж конфігурацію, що і Defender.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 284 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати