Нова гвинтівка VOERE M2 Police Edition

| Гвинтівки | Автор: Web admin

VOERE M2 Police EditionVOERE M2 Police Edition

В цьогорічному каталозі австрійської компанії VOERE Präzisionstechnik GmbH з’явилась нова модифікація гвинтівки з ковзним затвором під назвою M2 Police Edition.

Гвинтівка доступна в двох калібрах – під набій .308 Winchester та 6.5 мм Creedmoor, при чому одночасно – потрібно буде лише змінити ствол. Ствол доступний у двох конфігураціях – 20-дюймовий для вармінтінгу з різьбою під глушник M18x1 та 26-дюймовий матчевий з долами та різьбою M19x1. Загальна довжина гвинтівки в стандартній конфігурації складає 105 см, а важить вона 4,6 кг.

VOERE M2 Police EditionVOERE M2 Police Edition

Ствольна коробка виготовлена з алюмінію та має 20-МОА планку Пікатінні. Гвинтівка також сумісна з новою планкою Пікатінні з нахилом, яка забезпечить 10-170 МОА. Спуск – двоступеневий, також є трипозиційний запобіжник. Живиться гвинтівка з від'ємного коробчастого магазину на 5 або 10 набоїв.

VOERE M2 Police EditionVOERE M2 Police Edition

В стандартній конфігурації гвинтівка обладнана регульованим полімерним прикладом та сошками. В якості опцій також можна замовити і приклад з отвором для великого пальця та два складаних варіанти.

Також на вибір три ствольні накладки. В нижній частині прикладу можна встановити тримач запасного магазину, планку Пікатінні або монопод.

MSRP: €3,180.

Повний список додаткових аксесуарів до гвинтівки.Повний список додаткових аксесуарів до гвинтівки.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 194 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати