Антон Геращенко: "Якщо хтось вривається до вашого будинку і намагається вас побити або вбити, то ви маєте право на самозахист". Відео

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin

Антон ГеращенкоАнтон Геращенко

Ветеран АТО Андрій Пекельний мав право на самозахист під час нападу на його будинок групи із п'яти осіб. Про це сказав в ефірі телеканалу "Україна 24" заступник міністра МВС Антон Геращенко.

"Згідно з Конституцією і Кримінально-процесуальним кодексом кожна людина має право на самозахист. Якщо хтось вривається до вашого будинку і намагається вас побити або вбити, то ви маєте право на самозахист. На Тернопільщині кілька днів тому сталася страшна трагедія. 24-річний хлопець, який брав участь в АТО і є ветераном десантно-штурмових військ, зробив на дискотеці зауваження групі хлопців. Ті образилися на нього, прийшли до нього додому. Їх, до речі, було не шість, а п'ять. Вони увірвалися в будинок і почали бити господаря. Пекельний захистив себе - взяв ніж і вдарив одного з нападників. На жаль, він помер", - сказав Геращенко.

Як ми раніше повідомляли, 24-річного ветерана АТО Андрія Пекельного підозрюють в умисному вбивстві при перевищенні меж необхідної оборони.

У його будинок 2 травня увірвалася група з 6 осіб, яким він раніше зробив зауваження на сільській дискотеці. Захищаючись, Пекельний смертельно поранив одного з нападників.

На думку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, підозра, висунута проти Пекельного, необґрунтована і справу передадуть до Головного слідчого управління поліції.

Нагадаємо, адвокатське об’єднання «OK LEGAL» взялося захищати Андрія Пекельного у цій справі.

Геращенко про справу Пекельного

1,0 1 -1 3
Коментарів (5)

  • 07.05.2021 14:58
    #
    - 4 +

    свиная голова заговорила...

  • 07.05.2021 20:42
    #
    - 1 +

    о, антонина голос подала...

  • 08.05.2021 06:44
    #
    - 7 +

    Він побачив що на цій справі він може заробити собі рейтинг ось і все пояснення його активністі.

  • 08.05.2021 15:52
    #
    - 3 +

    Судя по видео с места происшествия - нападающих было 8. Именно столько гналось за Андреем.
    К чему это я? А к тому, что Антон Геращенко вообще не в теме. Как обычно.
    После Революции на эту пару (Арсен Аваков и Антон Геращенко) возлагалось много надежд, но они поступили по классике - "Если не можешь победить коррупцию, то ...". Концовка всем известна.

  • "...сталася страшна трагедія... На жаль, він помер."

    Не вижу никакой трагедии и совершенно не жаль ублюдка. Он сам к этому шел. Это его выбор, а значит и жалеть нечего.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати