В Конгрес США подано законопроекти, які можуть поховати збройну промисловість країни

| За кордоном | Автор: Web admin

В Конгрес США подано законопроекти, які можуть поховати збройну промисловість країниВ Конгрес США подано законопроекти, які можуть поховати збройну промисловість країни

Демократична партія внесла в Конгрес США законопроекти, які можуть зняти зі збройної промисловості імунітет до необґрунтованих судових позовів.

Мета демократів – знищити нинішній закон про «Захист законної торгівлі зброєю» (PLCAA), який був прийнятий в 2005 р., своїм законопроектом під назвою «Рівний доступ до правосуддя для жертв насильницьких злочинів із застосуванням зброї».

За словами члена Палати представників Адама Шиффа, своїм законопроектом вони хочуть «відмінити унікальні привілеї та захист, якими володіють виробники зброї». Але справа в тому, що Шифф, так само як і Президент Байден, говорять неправду, адже подібними привілеями захищені не лише виробники зброї.

Навіть CNN, який не поважає право громадян на самооборону, визнав, що Байден перебільшує, коли говорить, що виробники зброї – єдина галузь, захищена від судових позовів.

Сайт CNN Сайт CNN

Організація Giffords, яка домагається зняття імунітету з виробників зброї, на своїй сторінці визнає, що їх таки засудити можна.

Сайт GiffordsСайт Giffords

«Ці законопроекти є спробою демократів знову обійти авторитет Конгресу. Сенатор Блументаль та конгресмен Шиф знають, що вони не можуть запровадити контроль над обігом зброї через законодавчий процес, тому вони намагаються знищити збройну промисловість шляхом безпідставних судових процесів, які фінансово знекровлять ці компанії. Ніщо в їх пропозиціях щодо контролю обігу зброї не зможе притягнути до відповідальності злочинців за їхні дії. Це показує, кого насправді представляють ці обранці, коли вони захищають злочинців та переслідують захищену конституцією галузь заради політичної вигоди» - заявив директор зі зв'язків з громадськістю NSSF  Марк Оліва.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 224 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати