Під час Big Sandy Shoot незвичним способом попрощались із одним з ідейних натхненників заходу

| За кордоном | Автор: Web admin

Під час Big Sandy Shoot незвичним способом попрощались із одним з ідейних натхненників заходуПід час Big Sandy Shoot незвичним способом попрощались із одним з ідейних натхненників заходу

На цьогорічному стрілецькому заході Big Sandy Shoot, який пройшов в березні, учасники дуже незвичним способом віддали шану людині, яка більшу частину життя присвятила великокаліберним стволам.

Ієн МакКоллум, Небезпечний Боб, Майк Томас та Ден Хемілтон.Ієн МакКоллум, Небезпечний Боб, Майк Томас та Ден Хемілтон.

Нещодавно помер Ден Хемілтон, який заснував компанію Hamilton & Sons Firearms, що займається відновленням та виготовленням артилерійських знарядь. Його вважали одним із найголовніших експертів з великокаліберної зброї.

Ден Хемілтон разом з друзями під час шоу Big Sandy Shoot на 152-мм гарматі гаубиці Д-20.Ден Хемілтон разом з друзями під час шоу Big Sandy Shoot на 152-мм гарматі гаубиці Д-20.

Ден Хемілтон любив шоу Big Sandy Shoot та регулярно його відвідував, тому його родині було не складно знайти оригінальний спосіб розвіяти його прах та востаннє попрощатись із ним. Прах зарядили в декілька 122-мм снарядів та вистрілили з гаубиці Д-30.

“Ми стріляємо Деном. Відправляємо його туди, де він хотів би бути” – сказала його дружина, з якою він прожив 35 років і потягнула важіль спуску.

Ден Хемілтон з 90-мм тренувальним снарядом та його дружина Енн.Ден Хемілтон з 90-мм тренувальним снарядом та його дружина Енн.

Web admin Автор: Web admin11207,1 Переглядів: 260 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати