У Києві власник собаки порізав ножем двох людей

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Кубанської України невідомий поранив ножем жінку та чоловіка.

Як з’ясували правоохоронці, у дворі багатоповерхівки чоловік вигулював собаку без повідка та намордника. У цей момент біля під’їзду зупинився автомобіль, з якого почали виходити люди, а домашня тварина підбігла до них та почала лаяти.

На прохання 37-річного водія та 64-річної пасажирки прибрати собаку її власник почав нецензурно висловлюватись та агресивно себе поводити. У ході конфлікту він дістав із кишені ніж та вдарив ним чоловіка у шию, а потім жінку – в обличчя.

Медики надали допомогу потерпілим на місці. Правоохоронці затримали 45-річного киянина у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчим Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою. За скоєне йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нещодавно ми повідомляли, що у Франківську поліціянти застрелили агресивного собаку, який напав на 9-річного хлопчика та патрульного.

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 14.05.2021 10:23
    #
    - 2 +

    Удар ножом в шею, квалифицируется как хулиганство?!...Похоже, что эти дебилы, других статей - просто не знают!...Тут - явное покушение на убийство двух особ, совершённое из хулиганских побуждений!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати