Свідки зафільмували як у Вінниці четверо молодиків побили двох чоловіків

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

12 травня близько 17 години до поліції Вінниці надійшло повідомлення від місцевих мешканців, які стали свідками групового побиття двох чоловіків.  Хуліганство було вчинено у дворі багатоповерхівки по вулиці Келецькій.

Нападники били ногами потерпілих, які лежали на землі. Один із зловмисників був озброєний пістолетом.

Після того, як в ситуацію втрутилися перехожі та викликали поліцію, хулігани втекли на автомобілі «Лексуc». Потерпілих осіб на момент прибуття правоохоронців на місці події не було, до поліції вони не звертались.

Оперативники встановили усіх учасників події та вже наступного дня затримали чотирьох підозрюваних у вчиненні хуліганства. Усі вони місцеві жителі віком від 32 до 47 років. У одного із затриманих поліцейські вилучили пістолет, який буде направлено на експертизу.

Затримані Затримані

Затримані Затримані

За словами керівника відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігоря Сандула, зловмисники, один з яких раніше притягувався за грабіж, наразі перебувають у ізоляторі тимчасового тримання.

Слідством готуються матеріали для оголошення їм про підозру у вчиненні хуліганства та обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Розслідування проводиться в межах відкритого кримінального провадження за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Такий злочин карається ув’язненням терміном до семи років.

У Вінниці поліцейські затримали 4-х підозрюваних у хуліганстві, внаслідок якого постраждали 2 людей

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • Так потерпілих нема, за що судити? А так, то завжди носи з собою ніж, не важно чи ти баклан по життю, чи просто в кіоск за хлібом.:)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати