Кандидат на посаду директора ATF підтримує заборону гвинтівки AR-15

| За кордоном | Автор: Web admin

Девід ЧепменДевід Чепмен

Девід Чепмен, якого Байден висунув на посаду наступного директора ATF, є справжнім противником права громадян на самооборону. Окрім багаторічної роботи в ATF, він відкрито підтримує заборону на продаж та володіння сучасними спортивними гвинтівками AR-15, а його резюме включає роботу на анти-збройні організації, включаючи центр Giffords.

В кінці травня Чепмена запросили на засідання комітету Сенату з юридичних питань, де він знову підтвердив своє відношення до Другої поправки.

Коли республіканець Тед Круз запитав, чи дійсно його погляди настільки розходяться з думкою американського народу, маючи на увазі відношення до гвинтівки AR-15, Чепмен у відповідь подякував йому за безалкогольний напій Dr. Pepper, яким сенатор пригостив його під час попередньої зустрічі. А потім сказав, що підтримує заборону гвинтівки AR-15.

Потім Круз запитав, чи є у нього дані, які підтверджують, що така заборона буде ефективною, на що Чепмен відповів, що таких даних у нього немає.

Ну а далі все стало дуже сумно, адже коли сенатор Том Коттон попросив його дати визначення «штурмовій» зброї, Чепмен сказав, що це вирішувати Конгресу. Коли на нього натиснули сильніше, він сказав, що «штурмова» зброя – це будь-яка напівавтоматична гвинтівка, яка живиться з від'ємного коробчастого магазину та має калібр понад .22.

Таке визначення поставить поза законом кожну сучасну спортивну гвинтівку незалежно від калібру, включаючи багато мисливських моделей. Така безконечна гнучкість у визначенні зброї може завести майбутнього директора ATF дуже далеко. Особливо зважаючи на те, що анти-збройні групи матимуть великий вплив на нього.

Sens. Cruz At Senate Judiciary Slams Biden’s ATF Nominee for Gun Grabbing

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 154 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • Люди з такою фамілією чепмен, або в буцигарні, або на кладовищі, як показує історія...:)

  • 11.06.2021 17:15
    #
    - 5 +

    Надеюсь, что американцы дадут отпор левацким мразям и отстоят вторую поправку. В принципе, ради уничтожения этих гадов, навязывающих извращённую мораль, любые жертвы допустимы. Жаль, что Трамп оказался трусом и слил страну в пользу цветных, толерастов и леваков. Если запретят AR-15, то потом заберут и право на короткоствол, а дальше и вовсе оставят только двустволки.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати