“Геніальний” план грабіжника магазинів закінчився фіаско. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Наступний випадок успішної самооборони стався в м. Картахена, Колумбія. Чоловік у білій футболці, який зайшов в магазин мобільних телефонів, насправді був професійним грабіжником, і заробляв цим на життя. Хоча брехав дружині, що працював водієм мототаксі.

Чоловік у зеленій футболці, який відкрив двері – власник магазину, і коли злочинець почав грабувати покупців, він почав сперечатись з ним, а потім навіть віддав гроші з гаманця.

А далі “геніальний” план злочинця пішов шкереберть, адже його спільник почав хвилюватись і підійшов до зачинених дверей. В цей момент власник магазину скористався тим, що злочинець відвернувся, і напав на нього.

Доки вони боролись, співробітник магазину дістав зі столу свій пістолет, але на те, щоб вступити в бій, в нього пішла ціла вічність. Власник магазину за цей час навіть встиг відібрати зброю злочинця, після чого вони обоє всадили декілька куль йому в спину, від чого той загинув на місці.

Власника магазину заарештували на час проведення розслідування.

Clerk Smoke Checks Stupid Armed Robber in Colombia

Web admin Автор: Web admin11223,1 Переглядів: 769 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 28.07.2021 21:07
    #
    - 1 +

    Описание просто офигеть..
    "Власник магазину за цей час навіть встиг відібрати зброю злочинця, після чого вони обоє всадили декілька куль йому в спину, від чого той загинув на місці.

    Власника магазину заарештували на час проведення розслідування."
    если преступников было двое,то по логике они всадили ему(власнику магазину),пули в спину ,после чего он умер, но как его задержали,он же сразу умер..
    Капец просто.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати