У Казахстані намагалися виселити чоловіка з його оселі - він відкрив вогонь й вбив 5 осіб

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В Алмати чоловік чоловік відкрив стрілянину по співробітниках поліції та судовим виконавцям, коли ті прийшли виселяти його з приватного будинку. В результаті загинули п'ятеро людей, серед яких двоє поліцейських.

«20 вересня близько 17:00 в мікрорайоні Акбулак в Алатауського районі Алмати в ході реалізації виконання постанови суду про виселення в одному з приватних будинків мешканець цього будинку - громадянин Д. 1967 року народження проявив агресію.

Він відкрив вогонь з рушниці по судовим виконавцям, дільничним інспекторам поліції та співробітникам ДЧС », - йдеться в повідомленні Департаменту поліції Алмати.

На місці подіїНа місці події

Стрільця затримали. Для затримання чоловіка було викликано спецпризначенців. У поліції заявили, що ситуація під контролем. Порушено кримінальну справу.

В результаті інциденту алмаатинський стрілець вбив п'ятьох осіб. У числі загиблих двоє поліцейських, один судовиконавець, а також новий господар будинку та свідок-понятий.

Як стало відомо, суперечка за цей будинок виникла через невиплату кредиту. Кредит був узятий у банку під заставу даної нерухомості.

Після цього будинок перейшов у власність фінансової організації, а потім був проданий приватній особі.

У Палаті приватних судовиконавців відзначили, що боржник з 2020 року неодноразово був повідомлений про необхідність звільнити будинок.

Нагадаємо, влітку цього року мешканець Сочі (РФ) застрелив двох судових приставів, які прийшли виселяти його з дому.

Стрельба в Алматы: мужчина убил полицейских и судисполнителей

Стрельба в Алматы: новые подробности

Смертоносная стрельба в Алматы: подоплека и последствия

1,0 1 -1 4
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати