У Черкасах застрелили відомого бізнесмена. Декілько осіб поранено

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Черкасах 22 вересня невідомі розстріляли відвідувачів кав’ярні, внаслідок чого вогнепальні поранення отримали кілька осіб. Серед них – бізнесмен Михайло Козлов, який помер у лікарні.

Інцидент трапився зранку середи в центрі міста по вулиці Байди-Вишневецького, 32. За вказаною адресою у Черкасах розташована "Львівська майстерня шоколаду".

На місці подіїНа місці події

Зазначається, що двоє людей увірвалися до закладу й розстріляли із автомата відвідувачів. Опісля зловмисники зникли з місця події на автомобілі марки Skoda у невідомому напрямку.

Журналіст й головний редактор місцевого телеканалу "Антена" Валерій Воротник у Facebook написав, що вбивство в Черкасах трапилося під час засідання виконкому – буквально за 100 метрів від міськради і 20-ти від ОДА. За його словами, напад було скоєно на групу спортсменів, які пили ранішню каву у "Львівській майстерні шоколаду".

"Як наслідок – кілька поранених. Один із них помер у лікарні. Ним виявився відомий бізнесмен Козлов", – додав чоловік.

Пораненого приватним автомобілем було доправлено до третьої міської лікарні, де від отриманих травм він помер. Про долю інших постраждалих інформації немає.

На фото Михайло Козлов крайній зліва.На фото Михайло Козлов крайній зліва.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Для затримання правопорушників на території Черкас та області було введено в дію оперативний план "Сирена". Місцеперебування зловмисників встановлювалося.

Згодом джерела у поліції уточнили, що в Черкасах знайдено ймовірний автомобіль кілерів, які стріляли зокрема й у бізнесмена.

Обгорілу Skoda помітили в районі парку-пам'ятки садово-паркового мистецтва Долина Троянд недалеко від центральної частини міста. На задньому сидінні авто лежав предмет, схожий на автомат.

На місці подіїНа місці події

За фактом злочину поліція Черкас відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зауважимо, що Михайло Козлов був співзасновником ГО "Організований захист громадян" (ОЗГ) та приватної охоронної фірми "Сталь".

На місці подіїНа місці події

КРИМІНАЛЬНІ РОЗБІРКИ В СЕРЕДМІСТІ ЧЕРКАС: СМЕРТЕЛЬНО ПОРАНЕНО КОЗЛОВА

Стрілянина в центрі Черкас , постраждалий в лікарні в реанімації

Прочерк інфо Зоя Вовк коментує стрілянину в центрі Черкас

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 22.09.2021 20:42
    #
    - 4 +

    Хлопці - журналісти пишимо правдиву назву статі."У Черкасах застрелили відомого крімінальног авторитета. Декілько осіб поранено."

  • 23.09.2021 10:17
    #
    - 2 +

    Вот!...Захотели "замочить" - и "замочили"!...А не устраивали жалкий спектакль, как с "покушательством" на "шифер"!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати