На Львівщині виявили тайник з вибухівкою, набоями та бойовими гранатами

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

СБУ виявила у Львівській області схрон з бойовими засобами ураження. Тайник знаходився на території помешкання місцевого жителя, який позиціонує себе як громадський активіст.

Зі схрону вилучено майже 2 кг пластиду, тротилові шашки та вибухові пристрої. Схованка була облаштована у прибудинковій споруді приватного домоволодіння.

Під час огляду тайнику, правоохоронці, серед іншого, виявили:

- 3 гранати РГ-42 і Ф-1,

- електродетонатори,

- шумові гранати,

- понад 100 набоїв калібру 5,45мм.

За матеріалами СБУ, тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності і притягнення до відповідальності осіб, причетних до неї.

Встановлюються джерела надходження засобів ураження.

1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 24.09.2021 20:08
    #
    - 2 +

    Сколько ещё таких тайников родом из зоны АТО/ООС запрятано! Оружие украсть сложно - оно на учёте, зато таких вот "расходных материалов" - гранат, взрывчатки, патронов - сколько угодно. И всплывать они будут ещё долго после окончания боевых действий.

    • 25.09.2021 19:44
      #
      - 1 +

      Ну, как я понимаю, то и неучтённого(трофейного) оружия в зоне АТО/ООС - более, чем достаточно! Вспомните, например, тех же "Торнадовцев" с их двумя Камазами, битком набитыми трофейным оружием, которое - никто не хотел принимать на хранение или для утилизации!(Поднимали они и эту проблему на "Свободе Слова"(наряду с "контрабасом"!), незадолго до арестов и расформирования)...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати