Злочинець спробував вбити жертву, а потім заховався від поліції в баку для сміття

| За кордоном | Автор: Web admin

Поліція розслідує стрілянину в м. Блумінгтон, Індіана.Поліція розслідує стрілянину в м. Блумінгтон, Індіана.

В м. Блумінгтон, Індіана, до двох людей, які сиділи в машині та чекали на їжу в закладі швидкого харчування, підійшов озброєний злочинець та спробував вбити їх.

Побачивши небезпеку, пасажир та водій одразу ж вибігли з машини та побігли через парковку, але злочинець відкрив по ним вогонь вслід, декілька разів влучивши у 21-річного чоловіка.

Потім, зі слів поліції, в ході сутички злочинець випустив пістолет і інший чоловік, який був разом з пораненим, підняв зброю та почав стріляти у відповідь, але не влучив. Стрільцю вдалося втекти.

Поліція розслідує стрілянину в м. Блумінгтон, Індіана.Поліція розслідує стрілянину в м. Блумінгтон, Індіана.

Після цього чоловік зі зброєю затягнув свого товариша в машину та відвіз в лікарню. Інформації про його стан немає.

А за 10 хвилин поліція після дзвінка свідка арештувала і стрільця – їм вказали на схованку злочинця, якою виявився бак для сміття позаду торговельного центру. Злочинець не чинив опору під час затримання. Ним виявився 29-річний Віктор Пайлот-Коулмен.

Нападник на ім’я Віктор Пайлот-Коулмен, що переховувався від поліції в смітнику.Нападник на ім’я Віктор Пайлот-Коулмен, що переховувався від поліції в смітнику.

“Ми отримали по телефону дуже важливу інформацію від свідка, без якого ми б не знали місцеперебування підозрюваного. В таких ситуаціях ми просимо людей знайти укриття, переконатися у своїй безпеці, і бути не героями, а гарними свідками” – заявив капітан поліції міста Райян Педіго.

Web admin Автор: Web admin11225,1 Переглядів: 111 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати