У Києві з травматичного пістолета застрелили чоловіка

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

На спецлінію 102 від лікарів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Овруцькій стріляли в чоловіка. На місце події негайно прибули наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна групи районного та Головного управлінь поліції.

Як зазначив слідчий Шевченківського управління поліції Віталій Журба, на місці правоохоронці виявили чоловіка з вогнепальним пораненням грудної клітини, поспілкувалися зі свідками та встановили обставини події:

На місці подіїНа місці події

«Ми з’ясували, що на вулиці між двома перехожими виник конфлікт. У результаті один із учасників вистрілив в опонента, ймовірно, з травматичної зброї. Потерпілий, 1977 року народження, від отриманого вогнепального поранення в груди помер на місці. Порушником виявився місцевий мешканець, 1998 року народження, якого ми затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. І зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зброю та набої вилучено та направлено на експертне дослідження».

На місці подіїНа місці події

Слідчі Шевченківського управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. За процесуального керівництва окружної прокуратури фігуранту повідомлено про підозру, а також готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від семи до п’ятнадцяти років тюремного ув’язнення.

Столичні слідчі повідомили про підозру киянину, який застрелив чоловіка

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 986 , Коментарів: 1 - 5 +
1,0 1 -1 5
Коментарів (1)

  • 04.10.2021 10:54
    #
    - 0 +

    Вызывает недоумение связанные в одном предложении слова "ТРАВМАТИЧЕСКОЕ оружие" и "УМЫШЛЕННОЕ убийство". Понятно, что человек, применяющий "резиноплюй" никак не рассчитывает из него УБИТЬ! Он же только ТРАВМАТИЧЕСКИЙ!!! И где тут умысел на убийство??? Я миллион раз писал в разных комментариях о том, что ГРАЖДАНСКИЙ оборот травматического оружия должен быть КАТЕГОРИЧЕСКИ запрещен!!! Это чисто полицейское оружие. Ни одного аргумента ни от кого против моих доводов я ни разу не получил. Т.е., смело можно сделать вывод о том, что я прав. Однако, никто даже не пытается как-то поднимать этот вопрос. Почему???


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати