Актор Алек Болдвін на зйомках фільму випадково застрелив операторку з України. Режисера фільму важко поранено

| За кордоном, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Алек БолдвінАлек Болдвін

Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму в Нью-Мексико вистрілив з реквізитного пістолета, який повинен був бути заряджений холостими патронами. Від пострілу померла операторка родом з України, а режисер дістав поранення.

Інцидент стався на знімальному майданчику на ранчо Бонанза-Крік на південь від Санта-Фе. Там знімали художній фільм «Раст».

За даними поліції, актор вбив 42-річну Галину Гатчинс та поранив 48-річного Джоеля Совза. Операторку гелікоптером доставили до лікарні Університету Нью-Мексико, де вона і померла. Режисера доставили в обласний медичний центр Крістуса Сент-Вінсента для лікування травм.

Зараз правоохоронці з’ясовують обставини стрілянини. Обвинувачення поки що нікому не пред’являли. Deadline із посиланням на співрозмовника у департаменті шерифа Санта-Фе пише, що Болдвіна допитали слідчі, а потім відпустили.

«Сьогодні (21 жовтня — ред.) на майданчику Іржа в Нью-Мексико стався нещасний випадок. Зйомки фільму поки що призупинені. Безпека наших акторів та команди залишається нашим пріоритетом», — заявив представник Болдвіна.

Що відомо про операторку?

Загибла Галина Гатчинс була родом з України. Вона виросла на військовій базі за Полярним колом, вивчала журналістику в Києві й кіно в Лос-Анджелесі. Певний час працювала журналісткою-розслідувачкою для британських документальних фільмів.

Операторка брала участь у зйомках кількох короткометражних фільмах. У 2019 році журнал American Cinematographer назвав Галину Гатчинс «новою зіркою» кінематографа.

У 2020 році вона почала працювати над стрічкою Archenemy («Заклятий ворог») з Джо Манганьєлло у головній ролі. Актор називав її «неймовірно талановитою» і «чудовою людиною». Казав, що йому пощастило, що саме Гатчинс стала операторкою фільму.

Alec Baldwin allegedly fires prop gun on movie set, accidentally killing woman, injuring man

1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • 22.10.2021 11:02
    #
    - 5 +

    Остаётся лишь сожалеть о случившемся...А куда смотрели реквизиторы?!...Как вообще, на съёмочную площадку, попали боевые патроны?!....Оказывается, что бардак - творится везде, а не только у нас!....

    • 22.10.2021 11:21
      #
      - 5 +

      Аж самому цікаво. У мене набої не перетинаються зі зброєю ніде окрім визначених для цього місць. І патрон в патроннику лише під час стрільби. І усе ОК.
      Видно не було у них там стрільців...

      • 23.10.2021 13:25
        #
        - 0 +

        По информации из других источников. Алек Болдуин по сюжету должен был выстрелить холостым, но выстрел оказался фатальным. Полиция выясняет обстоятельства случившегося. Возможно там даже был не боевой патрон, но фальш-пуля почему-то не разрушилась полностью или разрушилась только частично. Это должны разобраться специалисты. Вполне возможно, что это действительно просто несчастный случай, вызванный дефектом реквизита, а не чей-то злой умысел или халатность.

  • 25.10.2021 05:25
    #
    - 0 +

    Скоріш за все це нещасний випадок через недбалість. Зброю актору наче передав не зброяр а помічник режисера. Пишуть що на знімальному майданчику цього фільму це вже не перша випадковість пов'язана із необережним поводженням зі зброєю.

    • 25.10.2021 23:30
      #
      - 2 +

      Мене дратують брудні покидьки накшталт алека болдвіна та ліама нісона, які у кіно постійно розмахують зброєю, проте у житті є мерзенними хоплофобами. Зігати роль у кіно без зброї у руках у них напевно таланту бракує?

  • Дуже шкода, що постраждали двоє людей і одна з цих людей внаслідок цього загинула .
    Лишається сподіватись , що злого умислу в цьому не було і то була лише випадковість.
    Не хочеться думати , що хтось міг спорядити зброю бойовими набоями і винести її на знімальний майданчик.
    Але в буть-якому разі чекатимемо на подальшу інформацію, щодо цього інциденту. Гадаю відповідь ми скоро почуємо.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати