Озброєний працівник магазину нейтралізував трьох з чотирьох злочинців. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

В м. Секунда, ПАР, банда з чотирьох озброєних злочинців зайшла в ювелірний магазин в торговому центрі та почала його грабувати.

Після того, як в магазин зайшов перший злочинець та показав зброю, його спільники принесли лом та взялись за вітрини та ящики в магазині. Але поки вони займались своїм ділом, зі службового приміщення магазину вийшов озброєний працівник, який не захотів ставати жертвою пограбування.

Вийшовши з підсобки, він відкрив вогонь по злочинцях, які одразу ж кинулись тікати. Один з них загинув на місці, ще двоє отримали вогнепальні поранення, а одному вдалося врятуватись.

Після цього працівник не побіг за ним – натомість, він залишився всередині та почав обороняти магазин та своїх співробітників. Ніхто, окрім злочинців, не отримав ніяких поранень. Поліція досі шукає спільників грабіжників.

Shop Owner Prevails Over Four Armed Robbers

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 955 , Коментарів: 1 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (1)

  • 06.12.2021 12:14
    #
    - 2 +

    Это не впервой - как только такие "герои", особенно обезьяны, начинают понимать, что это ограбление может стать последним в их жизни - спринтерские способности оказываются на олимпийском уровне.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати