Під Києвом браконьєр під час сутички з місцевими хлопцями підстрелив 19-річного юнака

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

28 листопада житель села Обуховичі приїхав до сусіднього села, де у полі полював на здобич, прикріпивши до мисливської рушниці ліхтарик.

Як відомо, полювання у нічний час доби заборонено навіть під час мисливського сезону. Мабуть, саме тому місцева молодь і вирішила перешкодити "полюванню".

Підійшовши до мисливця, 17-річний хлопець, намагався забрати у браконьєра гвинтівку, однак чоловік випадково здійснив постріл та влучив у ногу 19-річного молодика.

На місце полії прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №1 (смт. Іванків) Вишгородського районного управління поліції.

Вилучені предметиВилучені предмети

Поліцейські встановили, що молодики все ж таки забрали гвинтівку у браконьєра, після чого завдали йому тілесних ушкоджень. Наразі 44-річний мисливець знаходиться у медичному закладі.

Поліцейські вилучили та направили на відповідну експертизу гвинтівку та патрони до неї.

За фактами завданих тілесних ушкоджень поліція відкрила два кримінальних провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та провадження, а також за ч.1 263 (Незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

ЗатриманийЗатриманий

1,0 1 -1 4
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати