Чемпіон світу зі стрільби випадково застрелив себе, нахилившись узяти патрон

| Техніка безпеки | Автор: Web admin

Крістіан ГілліКрістіан Гіллі

Переможець чемпіонату світу зі стендової стрільби серед юніорів Крістіан Гіллі помер внаслідок нещасного випадку на полюванні, повідомляє ANSA. 18-річний італієць вистрілив собі в живіт, коли нахилявся, щоб підібрати патрони.

Гіллі полював з друзями в лісі в Монтекатині-Валь-ді-Чечіні, в провінції Піза, Італія. Якоїсь миті Крістіан, нахилившись, вирішив взяти нові патрони та випадково вистрілив собі в живіт.

Друзі стрілка одразу викликали екстрені служби. Парамедики оперативно госпіталізували титулованого спортсмена. У лікарні йому одразу зробили операцію, але врятувати не змогли. Причиною смерті Гіллі стала сильна внутрішня кровотеча, яку не змогли зупинити лікарі.

Проте не всі повірили у версію журналістів. У соцмережах досвідчені власники зброї висловлюють сумніви щодо випадкового самогубства.

Висловлюється версія, що Крістіана Гіллі випадково підстрелив хтось із товаришів, а згодом це було подано як самогубство.

Гіллі у жовтні минулого року став чемпіоном світу у командній першості та змішаній командній першості, Також італієць посів третє місце у підсумковому особистому заліку на Кубку світу у Лімі, Перу.

У травні 2021 року він виграв "золото" в індивідуальних, командних та змішаних змаганнях на юніорському чемпіонаті Європи в Осієку в Хорватії.

Крістіан ГілліКрістіан Гіллі

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • 11.01.2022 00:53
    #
    - 1 +

    Ой, не верю я в версию "товарищей" погибшего чемпиона!...Он что, упёр приклад в землю, а стволы себе в живот, прежде чем наклоняться?....

  • 16.01.2022 11:42
    #
    - 0 +

    Бэтмена не существует, говорили они.
    Ну ок, бэтмена нет, хорошо.
    Но Бумер - так вот же он!
    Как можно НЕЧАЯННО (та даже специально) из дробовика пальнуть себе в пузо?!

    • 16.01.2022 14:07
      #
      - 0 +

      Вот и я об этом же!...
      Даже специально(!) выстрелить себе в пузо из дробовика(это же не обрез, всё-таки!) - ещё постараться нужно!...
      Так что, "тулят горбатого", "товарищи" покойного чемпиона!...100%, что сами застрелили, а теперь - рассказывают "сказки"!...
      Интересно, сколько они отстегнули полиции, чтобы та "поверила" в их версию?!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати