Чоловік підстрелив ґвалтівника, що напав на його дівчину

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В м. Джонсон-Сіті, Теннессі, чоловік на імʼя Вейн Морріс спланував напад на свою колишню, заховавшись позаду дому чоловіка, з яким вона зараз живе.

Коли колишня та її новий бойфренд приїхали додому, Морріс вискочив на них, тримаючи в руках якусь зброю та напав на бойфренда. У відповідь на це чоловік дістав пістолет та декілька разів вистрілив в Морріса, після чого викликав поліцію.

Морріс вижив й наразі перебуває в лікарні.

Згодом зʼясувалось, що жінка мала проти Морріса судову заборону, яка не дозволяла йому наближатися до неї.

Також на момент арешту проти Морріса вже були висунуті обвинувачення у нападі при обтяжуючих обставинах, викраденні людини, переслідуванні та порушенні судової заборони. А у вересні минулого року він зґвалтував жінку та тримав її в домі проти її волі.

Чому Морріс після цих жахливих злочинів перебував на волі – це питання до американського правосуддя. Долю ж даного інциденту вирішить окружний прокурор по закінченню розслідування.

JCPD: Man shot on Lone Oak Road Monday night already facing sexual assault, kidnapping charges

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 327 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 20.01.2022 18:17
    #
    - 1 +

    Действительно, похищение, изнасилование и т.д. - уже тянут на пару десятилетий "отдыха" в "санатории" усиленного или строгого режима, а оно - гуляет по воле!...Подпольный мультимиллиардер, что ли, отбашлявший судьям, занимавшихся его прежними "подвигами"?!....

    • 21.01.2022 11:03
      #
      - 0 +

      Хороший адвокат був + скоріш за все не достатні докази щоб посадити того разу.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати