Adept Armor Storm System: новий модульний комплект індивідуального бронезахисту

| Аксесуари | Автор: Web admin

Комплект індивідуального бронезахисту Adept Armor Storm System.Комплект індивідуального бронезахисту Adept Armor Storm System.

Компанія Adept Armor представила комплект індивідуального бронезахисту під назвою Storm System, який завдяки модульності дозволяє підвищити клас захисту з III до IV.

В основі комплекту – бронепластина Foundation, виготовлена з надвисокомолекулярного поліетилену високої щільності (UHMWPE). Розміри пластини складають 254 х 304 х 22 мм, що робить її однією з найтонших в світі. Вага складає всього 1 кг.

Бронепластина Foundation витримає влучання кулі з набою 7,62х39 мм та 7,62х54 мм R. Бронепластина не боїться води і не тоне в ній. Вона також стійка до більшості хімікатів, мікроорганізмів та ультрафіолетового опромінення.

Комплект індивідуального бронезахисту Adept Armor Storm System.Комплект індивідуального бронезахисту Adept Armor Storm System.

Як і всі інші бронепластини з цього матеріалу, вона не може витримати влучання кулі з набою 5,56х45 мм M855, але завдяки модульній конструкції комплекту Storm System, її характеристики можна покращити.

Для цього на її лицеву сторону можна прикріпити іншу бронепластину – Titanium. Вона збільшує товщину бронезахисту до 28 мм, а вагу – до 2,5 кг. Зате вона гарантує захист від влучання кулі з набою 5,56х45 мм та 5,45х39 мм 7N6. Бронепластину Titanium також можна носити окремо – вона має клас захисту IIIA.

Порівняння бронепластини Foundation з конкурентами.Порівняння бронепластини Foundation з конкурентами.

Згодом компанія планує випустити і третю бронепластину – Disruptor. Вона підсилена керамічним композитним матеріалом, завдяки чому підвищує клас захисту бронепластини Foundation до IV.

Окремо носити дану бронепластину не вийде. Вона є лише доповненням до основної бронепластини, яке можна швидко замінити в бойових умовах після влучань, які пошкодили її.

MSRP: $325 за бронепластину Foundation, $350 за Titanium та $265 за Disruptor.

Балістичні показники різних комбінацій комплекту Storm System.Балістичні показники різних комбінацій комплекту Storm System.

Web admin Автор: Web admin11207,1 Переглядів: 177 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати