Працівник кафе відбивався від грабіжника табуретом

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

До поліції Києва на спецлінію 102 надійшло повідомлення від працівника кав’ярні на бульварі Праці про те, що невідомий, погрожуючи ножем, намагався відібрати гроші.

На місці події правоохоронці з’ясували, що незнайомець зайшов до кав’ярні та, погрожуючи працівнику кав’ярні ножем, почав вимагати готівку.

Чоловік не розгубився, тож аби відігнати нападника, замахнувся на нього табуретом.  Зрештою порушник втік, а заявник викликав охорону та поліцію.

Однак через декілька хвилин зловмисник повернувся на місце скоєння злочину, де був зупинений співробітниками охоронної фірми.

ЗатриманийЗатриманий

Слідчо-оперативна група задокументувала злочин та вилучила речові докази, а поліцейські затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1990 року народження, який раніше не притягувався до кримінальної відповідальності.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України - розбій.

Наразі за погодженням із окружною прокуратурою слідчі повідомили фігуранту про підозру та підготували клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до семи років позбавлення волі.

На місці подіїНа місці події

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 155 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • Який мотив у таких кретинів, я ніколи не міг здогадатись, хіба на халяву баланду 7 років їсти, ось і вся вигода...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати