Поки Байден втрачає підтримку через нездатність вирішити питання злочинності та правоохоронних органів, американці продовжують купувати зброю для самозахисту

| За кордоном | Автор: Web admin

Президент США Джо БайденПрезидент США Джо Байден

Незалежна медіа-компанія Rasmussen Reports, яка займається збором, публікацією та розповсюдженням результатів соцопитувань, оприлюднила нові дані, згідно яких Байдена підтримує все менше американців.

Все через нездатність вирішити питання злочинності та правоохоронних органів, через що громадяни продовжують скуповувати зброю, побоюючись за свої життя. Згідно опитування, 51% респондентів, які визначились зі своїм вибором, негативно оцінюють зусилля Байдена у боротьбі зі злочинністю. В липні цей показник становив 48%.

Окрім цього, 77% республіканців та 56% безпартійних респондентів також оцінюють зусилля Байдена негативно.

Згідно даних ФБР, минулого року було проведено понад 36 млн. біографічних перевірок, що явно вказує на сильний інтерес громадян до цивільної зброї.

«З моменту вступу Байдена на посаду, мільйони американців, які ніколи не володіли зброєю, купили її вперше. За тиждень до Чорної п’ятниці було зроблено понад 687 тис. біографічних перевірок. А в саму Чорну п’ятницю було побито навіть минулорічний рекорд» - заявив голова Комітету громадян за право володіти та носити зброю Алан Готтліб.

«Правоохоронні агентства продовжили втрачати співробітників, злочинність різко зросла, і величезна кількість американців взяла відповідальність за свою безпеку в свої ж руки. Джо Байден, який йшов в Білий Дім з обіцянками ввести ще більше обмежень на законослухняних власників вогнепальною зброєю, лише підвищив продажі зброї, тому що його політика робить американців менш захищеними. Байдену та його команді потрібно подивитись правді у вічі – його політика не відповідає інтересам більшості громадян країни. Йому потрібно залишити право на зброю в спокої до кінця своєї каденції» - продовжив Готтліб.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 176 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати