Укроборонпром обіцяє спільно з країною-членом НАТО побудувати завод із виробництва боєприпасів

| Війна, Амуніція та боєприпаси | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

ДК «Укроборонпром» та країна-член НАТО досягнули міжнародних домовленості та уклали договір на будівництво заводу з виробництва боєприпасів.

Про це повідомляє пресслужба ДК «Укроборонпром» у Телеграмі.

«Укроборонпром спільно з країною-членом НАТО будує боєприпасний завод... І це вже друге оборонне підприємство, про будівництво якого досягнуто міжнародні домовленості та укладено відповідний договір. Виробництву боєприпасів за стандартами НАТО бути», - йдеться в повідомленні.

В Укроборонпромі нагадали, що Укроборонпром продовжує допомагати Генштабу Збройних сил України укомплектовувати бойові підрозділи. Зокрема, підприємства державного ОПК працюють цілодобово над виробництвом, модернізацією та відновленням необхідного озброєння.

Від початку повномасштабного вторгнення росії підприємства Концерну передали ЗСУ у п’ять разів більше військової техніки та озброєння, ніж за увесь минулий рік. Деяка броньована техніка після чергових бойових пошкоджень заходила на ремонт по п'ятому колу.

Раніше повідомлялось, ДК «Укроборонпром» спільно з представниками парламенту підготували законопроєкт, який дасть змогу зробити оборонно-промисловий комплекс драйвером української економіки.

Брифінг від 20 вересня 2022 року

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11225,1 Переглядів: 111 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати