У Росії розстріляли начальника призовної комісії

| За кордоном, Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

В Усть-Ілімську Іркутської області Росії чоловік відкрив стрілянину у військкоматі. За даними місцевої влади, важко поранений начальник призовної комісії. Минулого тижня в Росії оголосили часткову мобілізацію.

Губернатор Іркутської області Ігор Кобзєв підтвердив, що в області "відбулася надзвичайна подія": "В Усть-Ілімську молодик влаштував стрілянину у військкоматі".

За словами губернатора, військком "перебуває в реанімації, у вкрай тяжкому стані". "Я дав доручення посилити заходи безпеки", - написав він у своєму телеграм-каналі.

Очевидець стрілянини у військкоматі розповів про те, що сталося так:

"Сьогодні приблизно об 11:40 прийшли у військкомат, віддали документи. О першій годині військком повів частину до актової зали, почав розповідати про ситуацію в країні, про те, що він виконує волю держави і все таке. Потім підскочив стрілець, підійшов до нього, сказав: "Зараз усі поїдемо додому", і вистрілив у військкома. Я впав на підлогу. Після другого пострілу я побіг. Зараз я перебуваю в СК".

Стрільця затримали. На відео, поширеному в соцмережах, він представляється 25-річним місцевим мешканцем, безробітним.

Слідчий комітет підтвердив інформацію про того, хто стріляв, і повідомив про порушення кримінальної справи за статтями "посягання на життя співробітника правоохоронного органу" та "незаконне носіння зброї".

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 205 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати