Покарали за загублений пістолет вартістю 21 тис грн

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

Автоматичний пістолет СтєчкінаАвтоматичний пістолет Стєчкіна

Київський районний суд Полтави визнав винним начальника  складу ракетно-артилерійського озброєння Євгенія Луговського, котрий загубив пістолет під час охорони. Про це стало відомо з матеріалів кримінальної справи за ч.3 ст.413 КК.

Луговського мобілізували 24 березня та призначили на посаду такелажника евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення роти забезпечення. Згодом, 1 червня його перевели на посаду начальника складу роти забезпечення.

У квітні він отримав на зберігання пістолет АПС вартістю 21,7 тис. гривень. Під час несення служби на території складу ракетно-артилерійського озброєння військовослужбовець загубив зброю через недбалість.

Київський районний суд затвердив угоду про визнання винуватості згідно ч.3 ст.413 КК та призначив покарання у вигляді двох років позбавлення волі, замінивши покарання іспитовим строком на один рік.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 551 , Коментарів: 2 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (2)

  • 03.10.2022 13:00
    #
    - 1 +

    Ще дуже легко обійшлися з ним.
    Хоча всяке буває, але військовий не повинен втрачати свою зброю, тим більше в тилу, а не на нулі.

  • 03.10.2022 17:06
    #
    - 0 +

    Немного не по теме - не разделяю восхищения даныім пистолетом - большой, тяжелый, громоздкой, плохо центрирован, мало приспособлен для стрельбы одной рукой, а стрельба очередями, пусть короткими - пустое расходование патронов, ибо все последующие патроны после первого гарантировано уйдут мимо цели - отдача подкидывает ствол довольно прилично.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати