У двох мешканців Запоріжжя вилучено вогнепальну зброю, боєприпаси та наркотики

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

27 вересня оперативники управління карного розшуку та слідчі ГУНП в Запорізькій області провели низку санкціонованих обшуків у Шевченківському районі міста.

Так, за місцем мешкання, в орендованому гаражі та автомобілі одного з фігурантів - раніше несудимого 30-річного чоловіка - правоохоронці виявили та вилучили автомат Калашникова, підствольний гранатомет, пістолет з ознаками переробки, 4 магазини, 3 димові гранати, понад 80 набоїв різного калібру, а також близько 20 грамів канабісу та мобільні телефони.

Вилучені предметиВилучені предмети

У квартирі його раніше судимого 27-річного товариша поліцейські вилучили пістолет, глушник, 4 магазини, близько 40 набоїв різного калібру, понад півкілограма канабісу та мобільні телефони.

Вилучені предметиВилучені предмети

Попередньо встановлено, що наркотичний засіб правопорушники зберігали для власного вжитку, а вогнепальну зброю та боєприпаси мали намір продати та вже підшукували покупців.

Вилучені предметиВилучені предмети

Усе вилучене направлено на дослідження до Запорізького Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення раніше судимому чоловікові про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Його поплічнику – за ч. 2 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Крім того, обом фігурантам інкримінують ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

На цей час проводяться заходи зі встановлення злочинних зв’язків зловмисників, можливих каналів придбання зброї та наркотичних засобів. Триває досудове розслідування.

У двох жителів Запоріжжя поліцейські вилучили вогнепальну зброю, боєприпаси та наркотики

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати