"Калашников" хвалиться, що робить більше зброї, але рашисти поки можуть сильно не радіти

| Війна, За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Російський концерн "Калашников" відзвітував про збільшення виробництва стрілецької зброї аж на 40% – про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на пресслужбу концерну.

Здавалося б, досить логічно, що для країни, яка веде загарбницьку війну, концерн, який виробляє стрілецьку зброю, має нарощувати темпи виробництва задля посилення власних військ.

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Втім, у цьому випадку йдеться про те, що ріст обсягів випуску стрілецької зброї досягнуто завдяки експортним контрактам на постачання продукції військового призначення, так і експорту цивільної зброї.

Разом з тим, окремо президент концерну відзначає, що пріоритет підприємства – це передусім виконання держоборонзамовлення, втім, якихось конкретних деталей щодо цього не повідомляється.

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Тут можна згадати, що оголошення так званої "часткової мобілізації" у РФ не пройшло без курйозів, зокрема, низка мобілізованих отримали як зброю іржаві автомати "Калашникова", які ледь не розвалювалися у них у руках.

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Потім відзначалося, що "мобіки" нібито отримали нову зброю на заміну, однак ситуація все одно залишається досить показовою – разом із тим, що мобілізація також супроводжується бійками, "утилізацією в літаку" тощо.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 278 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати