У Чернівцях педофіл розстріляв поліцейських з автомата Калашникова

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Чернівцях поліція розшукує чоловіка, який застрелив поліцейську та поранив її напарника, коли вони намагалися його затримати. Невідомого підозрюють у вчиненні розпусних дій на території школи.

Як повідомила поліція Чернівецької області, патрульні поліцейські виїхали на виклик до місцевої школи. Заявниця розповіла, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські розпочали огляд території. У цей час зловмисник здійснив кілька пострілів із невстановленої зброї в бік правоохоронців.

У результаті загинула 22-річна патрульна, молодша лейтенантка поліції Таїсія Татарин, а її напарник Олександр Гуцула отримав поранення. Його доправили у лікарню.

Пізніше з'явилась інформація, що полійцейську вбили пострілом у голову з автомата Калашнікова.

⚫ Вбивця гуляє вулицями Чернівців! Жертвою стала молода лейтенантка поліції

Поліція повідомляє, що зараз триває операція із затримання стрільця. За словами заступника керівника ОП Кирила Тимошенка, підозрюваний укрився у багатоквартирному будинку. У місті перекрили вулицю Воробкевича поблизу школи №27, де сталася стрілянина.

Інформація про те, що дітей взяли у заручники, не відповідає дійсності, заявили у поліції. Діти перебувають у безпеці, їх забрали рідні.

Також, у мережі розповсюдили нібито фоторобот стрільця. Втім, пресслужба патрульної поліції спростувала дану інформацію.

"Увага! Ця інформація не відповідає дійсності!" – інформують поліцейські.

Раніше ми повідомляли, що у Дніпрі зловмисник застрелив патрульних двох поліцейських.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 453 , Коментарів: 2 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (2)

  • 04.10.2022 13:12
    #
    - 2 +

    Вопрос, конечно, риторический: Смог бы этот извращенец безнаказанно уйти, если бы он находился среди людей, имеющих при себе пистолеты или револьверы?...(Помнится мне, что не так давно в США, дама с пистолетом - предотвратила бойню на празднике выпускников!)...

  • 04.10.2022 16:53
    #
    - 3 +

    Педофіли озброєні автоматичною зброєю, проте законослухняним громадянам за допомогою законопроекту 5708 мусора планують заборонити носити навіть короткоствольну.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати