Як буде проходити збройова "Чорна п'ятниця"

| За кордоном | Автор: Web admin

Як буде проходити збройова Як буде проходити збройова

"Чорна п'ятниця", яка запланована на 25 листопада, торкнулася і збройової індустрії США. Практично всі виробники вогнепальної та холодної зброї, мисливської та тактичної оптики, боєприпасів та аксесуарів пропонують значні знижки на свою продукцію.

Хтось справді анонсував щедрі пропозиції, а хтось виступив скромно. Докладніше, у нашій добірці.

Середня знижка на холодну зброю та мисливські аксесуари до "Чорної п'ятниці" становить 30 відсотків. Стільки можна заощадити на ножах, оптоволоконних прицільних пристроях TruGlo, мисливському одязі Colt, оптичних прицілах Halo Optics, боєприпасах Liberty Ammunition, манках Zink Calls.

Трохи менші знижки було запропоновано на ножі SOG, захисні навушники Walker's та одяг Sitka – 20-25%. Найбільше – знижки від 60% до 70%, запропонували торгові мережі Alexo Athletica (одяг та аксесуари для носіння зброї) та Academy Sports + Outdoors (вогнепальна зброя та аксесуари).

Але великі збройові компанії вчинили інакше. Так, Smith&Wesson пропонує фіксовану знижку в 50 доларів США на будь-яку модель пістолета M&P Shield EZ (це близько 10% вартості залежно від комплектації).

Rock River Arms взагалі не дає знижку, але дарує п'ять магазинів на 30 набоїв до будь-якої великої покупки.

CZ-USA пропонує два магазини за купівлю пістолета Scorpion EVO або Scorpion 3+ або фіксоване відрахування 50 доларів із ціни на CZ P-07, P-09 або P-10.

А Big Horn Armory дарує патрони: із покупкою фірмової гвинтівки AR500 – 100 штук, плюс знижка 200 доларів. Щоправда, така щедра пропозиція діятиме лише один день - у "чорну п'ятницю" 25 листопада.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 80 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати