Бійня у Кримську: чоловік розстріляв людей біля торгового центру. 18+

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

У четвер, 24 листопада, у Краснодарському краї 66-річний мешканець Кримська вчинив стрілянину на вулиці. Він убив трьох людей, тяжко поранив ще одного, після чого наклав на себе руки.

У поліції вважають, що причиною кровопролиття міг бути шлюборозлучний процес, який він програв. Декілька російських Telegram-каналів опублікували відео. На ньому видно, як чоловік із рушницею в руках веде стрілянину по людях на вулиці. Зброя загорнута при цьому в якусь тканину, що заважає визначити її тип.

СТРЕЛЬБА в Крымске: жуткие кадры с МЕСТА РАССТРЕЛА

Прокуратура Краснодарського краю підтвердила, що невідомий відкрив стрілянину поряд із торговим центром «Слов'янський» у Кримську.

Пізніше було встановлено особу стрільця. Ним виявився 66-річний Володимир Жиров. Вранці 24 листопада він програв майнову суперечку у суді з колишньою дружиною.

Очевидно, на судове рішення вплинули свідчення свідків. Вони були знайомі з Жировим та його колишньою дружиною. Вони стали жертвами. Жінку врятував охоронець торгового центру.

Нападник вбив трьох людей, тяжко поранив ще одного, після чого наклав на себе руки.Нападник вбив трьох людей, тяжко поранив ще одного, після чого наклав на себе руки.

Як знаряддя вбивства Жиров використовував гладкоствольний карабін ВПО-209. Він мав дозвіл на ту мисливську зброю.

Раніше ми повідомляли про масове вбивство в одній із шкіл Іжевська.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати