Нацполіція збільшила кількість патрулів по всій країні

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

По всій країні збільшено кількість патрулівПо всій країні збільшено кількість патрулів

На всій території України збільшено кількість нарядів для патрулювання. Про це  під час брифінгу повідомив начальник Департаменту організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Національної поліції України генерал поліції третього рангу Олексій Сергєєв.

"Наразі ми в рази збільшили кількість нарядів поліції по всій території держави. Щоденно на патрулювання заступає майже 7 тис. нарядів", - зазначив він.

У разі масштабного відключення електроенергії в регіонах чи в окремих населених пунктах до охорони публічного порядку та безпеки громадян залучається увесь особовий склад.

"Маршрути руху таких патрулів розроблені з урахуванням перекриття найбільш важливих соціальних об’єктів, торгових центрів, вокзалів, ринків, банківських установ тощо", — повідомив Сергєєв.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

0,333333333333 1 -1 3
Коментарів (1)

  • Як би прийняли нормальний закон про зброю, тоді не потрібно було б задіювати величезну армію поліцейських, ментів та інших нероб з тої структури та витрачати "зайві" державні кошти на премії, позанормовані, нічні виплати і т.д.!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати