Помічник шерифа вирішив пожартувати і застрелив свого колегу

| Техніка безпеки | Автор: Web admin

Ендрю Лоусон, який застрелив колегуЕндрю Лоусон, який застрелив колегу

В окрузі Бревард, Флорида, помічник шерифа випадково застрелив свого найкращого друга та побратима, 23-річного Остіна Волша. А все через те, що чоловіки вирішили пожартувати із зарядженою зброєю.

Згідно заяві шерифа Вейна Айві, його помічник Ендрю Лоусон направив пістолет на Волша та натиснув на гачок, думаючи, що він був розряджений.

А сталося все так.

Чоловіки, які жили в одній квартирі, грали в компʼютерну гру суботнім ранком, і вирішили зробити перерву. В якийсь момент Лоусон дістав пістолет, направив його на свого друга та натиснув на спусковий гачок. Пострілу не було. Тоді він пересмикнув затвор-кожух та натиснув на гачок знову, зробивши в голові Волша дірку.

Лоусон заявив, що думав, що пістолет був розряджений, і що він мав краще розбиратись в таких речах, відчуваючи вагу зброї. Наразі він під арештом, але поки невідомо, які обвинувачення проти нього висунуть.

Як бачимо, не всі розуміють правила безпечного поводження зі зброєю, що, як це підтвердилось ще раз, пишуться кров’ю.

Раніше ми розповідали, що у Туреччині собака застрелив господаря після полювання.

Deputy shot, killed by fellow deputy and roommate in off-duty shooting | Press conference

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 135 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 01.02.2023 15:33
    #
    - 0 +

    Даун!...Насколько я помню, то во всей литературе об безопасном обращении с огнестрельным оружием, отнюдь не случайно рекомендуется передёргивать затвор не один, а несколько раз! А ещё там настаивают на осмотре патронника!...В данном же случае, "шутник" - не проверил оружие на разряженность, а попросту дослал патрон в пустой патронник!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати