Застрелив дружину брата та інсценував грабіж

| Кримінал, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Трапляються випадки, коли застілля приводить до непоправного — вбивства, як це нещодавно сталося в Києві, де загинула 35-річна жінка. Як з'ясували в столичній поліції, жінку вбив брат її чоловіка, а потім, аби відвести від себе підозру, інсценував грабіж. Йому загрожує до 15 років ув'язнення.

Про подію правоохоронцям повідомив чоловік, заявивши, що у його домі невідомі вбили дружину. За словами начальник Дарницького управління поліції Олега Гудима, на місці злочину поліцейські виявили тіло жінки із вогнепальним пораненням голови та двох братів.

На місці подіїНа місці події

«Ми опитали родичів, оглянули місце події і з’ясували, що у момент інциденту заявник перебував на другому поверсі будинку. За словами брата заявника, до помешкання увірвалися двоє чоловіків та почали вимагати гроші. У пошуках цінних речей незнайомці влаштували безлад та покидаючи місце злочину застрелили невістку. Ми почали відпрацювання даної версії події, однак свого підтвердження вона не знайшла», — зазначив він.

На місці подіїНа місці події

Правоохоронці з'ясували, що киянин напідпитку під час застілля став показувати невістці заряджену мисливську зброю. Він вистрелив родичці у голову, жінка одразу померла.

Щоб приховати вбивство, чоловік розкидав у будинку речі та вигадав для брата і поліції історію з нападом невідомих. Згодом зброю знайшли в озері, а чоловік зізнався у скоєному.

На місці подіїНа місці події

Стрілку повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство, його взято під варту.

Санкція статті — позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Вбив дружину брата та інсценував грабіж: поліція Києва затримала зловмисника

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати