Буданов очолить Міноборони України

| Силові структури | Автор: Web admin

Кирило БудановКирило Буданов

Кирило Буданов стане новим очільником Міністерства оборони України. Про це повідомили народна депутатка від “Слуги народу” Марʼяна Безугла та голова фракції партії у Верховній Раді Давид Арахамія.

Своєю чергою Олексій Резніков очолить Міністерство з питань стратегічних галузей промисловостей України.

Таким чином вона підтвердила, що Верховна Рада планує звільняти міністра оборони Олексія Резнікова та міністра з питань з питань стратегічних галузей промисловості України Павла Рябікіна.

Пізніше Арахамія заявив, що новим очільником Міноборони України стане генерал-майор Кирило Буданов, який очолює Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

До того ж Ігор Клименко очолить МВС, а Василь Малюк – Службу безпеки України.

  Василь Малюк. Фото: СБУ Василь Малюк. Фото: СБУ

«Логіка та сама. Силові відомства на цьому етапі мають очолити не політики, а кадрові силовики. Ворог готується наступати. Ми готуємося захищатися й повертати своє», – пояснив Арахамія.

Під час пресконференції в Києві 5 лютого чинний міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що піде у відставку, якщо Президент України Володимир Зеленський ухвалить таке рішення.

При цьому він наголосив, що продовжуватиме працювати задля України.

  Міністр оборони України Олексій Резніков. Грудень 2022. Україна. Фото: Міноборони України Міністр оборони України Олексій Резніков. Грудень 2022. Україна. Фото: Міноборони України

Резніков очолював Міністерство оборони з 4 листопада 2021 року.

До цього він із березня 2020 року був віцепрем’єр-міністром – міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

3 листопада 2021 року парламент звільнив його з цієї посади за власним бажанням.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 08.02.2023 10:34
    #
    - -1 +

    Поменяли шило на мыло! Вся эта секта "Свидетелей ЗЕлупограя" - отпетые мошенники и казнокрады, типа абрамохламидии!...В тюрьме их место, а не в руководстве страны и ЗСУ!!!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати