Бійці бригади "Спартан" тренуються із новою зброєю українського виробництва

| Силові структури, Гвинтівки | Автор: Web admin

Бійці бригади Бійці бригади "Спартан" тренуються із новою зброєю українського виробництва

Бійці бригади оперативного призначення "Спартан" почали освоювати штурмові гвинтівки українського виробництва Форт-221. Фото тренувань гвардійців було оприлюднено на офіційній сторінці Міністерства внутрішніх справ України.

Про переваги нової зброї розповів боєць бригади "Спартан" із позивним "Бізон", який раніше був актором кіно і є багаторазовим чемпіоном і рекордсменом України з паверліфтингу.

"Це штурмова гвинтівка українського виробництва Форт-221, зброя другого ешелону. Використовується у разі виникнення близького контакту, щоб ми могли придушити вогнем противника. Наша основна зброя — це снайперські гвинтівки", — зазначив гвардієць "Бізон".

Бійці бригади Бійці бригади "Спартан" тренуються із новою зброєю українського виробництва

Повідомляється, що бійці бригади "Спартан" інтенсивно навчаються під наставництвом досвідчених інструкторів та офіцерів. Бійців готують до штурмових дій в місті, сільській та лісистій місцевості.

Гвардійці одержують вогневу, тактичну та інженерну підготовку, а також вивчають основи тактичної медицини. Під час навчання бійці освоюють автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети, протитанкові керовані ракети та інше озброєння.

Під час навчання бійці освоюють автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та протитанкові керовані ракетиПід час навчання бійці освоюють автоматичні гранатомети, великокаліберні кулемети та протитанкові керовані ракети

З грудня 2022 року бригада "Спартан" воювала в Бахмуті і зараз продовжує вести бойові дії.

Штурмова гвинтівка калібру 5,56×45 мм Форт-221 є українською ліцензійною копією ізраїльської штурмової гвинтівки TAR-21, розробленої концерном Israel Military Industries.

Гвинтівка створена за схемою bullpup, що дозволило суттєво зменшити її габарити, не скорочуючи довжину ствола.

Гвардійці одержують вогневу, тактичну та інженерну підготовку, а також вивчають основи тактичної медицини.Гвардійці одержують вогневу, тактичну та інженерну підготовку, а також вивчають основи тактичної медицини.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11228,1 Переглядів: 150 - 0 +
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати