Новий пістолет Джона Віка: Taran Tactical Innovations Pit Viper

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Taran Tactical Innovations Pit ViperTaran Tactical Innovations Pit Viper

Герой Кіану Рівза з фільму «Джон Вік 4» отримав новий пістолет, і це – TTI Pit Viper, який виготовлений в кількості всього 400 одиниць.

TTI Pit Viper – це пістолет на базі 2011 (сучасна версія M1911), який коштує $7 000, а список очікування вже перевищує 600 осіб.

Є тактичний пістолет, а є тактичний пістолет у стилі Джона Віка.Є тактичний пістолет, а є тактичний пістолет у стилі Джона Віка.

Pit Viper – це рідкісна порода на базі 2011, яка вийшла на новий рівень.Pit Viper – це рідкісна порода на базі 2011, яка вийшла на новий рівень.

По суті, Pit Viper – це виготовлений на замовлення та підігнаний вручну пістолет авторства одного з найкращих чемпіонів з мультигану. Він вже виграв цьогорічний національний чемпіонат USPSA, і він просто створений для швидкості.

Таран Батлер вірить у свою зброю і хоче дати стрільцям усі переваги свого багаторічного досвіду, перемагаючи практично у всіх існуючих змаганнях зі стрільби.

Цей пістолет здатен домінувати у змаганнях.Цей пістолет здатен домінувати у змаганнях.

Pit Viper пропонує швидкість в поєднанні з дивовижно пологою траєкторією польоту кулі та збереженням зображення на прицілі.Pit Viper пропонує швидкість в поєднанні з дивовижно пологою траєкторією польоту кулі та збереженням зображення на прицілі.

Завдяки комбінації окремо винесеної мушки, компенсатора, ваги затвора-кожуха та балансу пружини, навіть стріляючи набоями з потужним пороховим зарядом, не покидає відчуття, ніби він стріляє набоями .22 LR.

Компенсатор – ключовий елемент, як і окремо винесена мушка від затвора-кожуха, яка прикріплена до ствола й компенсатора.Компенсатор – ключовий елемент, як і окремо винесена мушка від затвора-кожуха, яка прикріплена до ствола й компенсатора.

Завдяки тому, що мушка прикріплена до ствола й компенсатора, вона не рухається під час стрільби, забезпечуючи миттєве повторне прицілювання, а компенсатор зменшує підкидання ствола.

Мушка розробки компанії Taran Tactical Innovations має оптоволоконну вставку, яка розміщена максимально високо.Мушка розробки компанії Taran Tactical Innovations має оптоволоконну вставку, яка розміщена максимально високо.

Від курка до зубців на затворі-кожусі – все в цьому пістолеті говорить про якість.Від курка до зубців на затворі-кожусі – все в цьому пістолеті говорить про якість.

Навіть кнопка скидання магазину не залишилась без уваги до найдрібніших деталей.Навіть кнопка скидання магазину не залишилась без уваги до найдрібніших деталей.

Всередині пістолет також отримав оновлення – УСМ Extreme Engineering LiteSpeed, який складається з курка LiteSpeed, ультралегкого шептала, матчевого роз’єднувача та титанової тяги курка.

Спусковий гачок – це частина того, що робить цей пістолет таким швидким.Спусковий гачок – це частина того, що робить цей пістолет таким швидким.

Текстура руківʼя надзвичайно деталізована.Текстура руківʼя надзвичайно деталізована.

Автоматичний запобіжник в руків’ї майже непомітний.Автоматичний запобіжник в руків’ї майже непомітний.

Пістолет одночасно виглядає як витвір мистецтва, і так само відмінно проявляє себе на змаганнях.Пістолет одночасно виглядає як витвір мистецтва, і так само відмінно проявляє себе на змаганнях.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про попередню модель зброї Джона Віка - пістолет Taran Tactical STI 2011 та ексклюзивний набір ножів Джона Віка.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 397 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати