У будинок мешканця Запорізької області вдерся розбійник з пістолетом

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Подія відбулась 25 травня у селі Долинське Запорізького району. О 7:00 чоловік у балаклаві вибив двері у будинку місцевого 81-річного жителя.

Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, зловмисник вимагав віддати наявні кошти. Злякавшись, пенсіонер дістав свої заощадження у сумі 10 000 гривень, але просив нападника залишити щось на життя.

Натомість нападник штовхнув господаря на підлогу, забрав усі гроші та телевізійну приставку з пультом. А перед тим, як піти, зламав ручку на вікні, щоб потерпілий одразу не покликав на допомогу.

Згодом чоловік все ж міг звернутися до поліції. При відпрацюванні території поліцейська Богдана Калашник побачила немісцевого чоловіка, який раніше був приятелем померлого сина заявника.

Поліцейська Богдана КалашникПоліцейська Богдана Калашник

Офіцерка згадала, що нещодавно при організації поховання між ним та пенсіонером був конфлікт.

Вона вирішила перевірити чоловіка на причетність до злочину. При поверхневому огляді у приїжджого вона виявила балаклаву та предмет, схожий на пістолет, та велику суму грошей.

Вилучені предметиВилучені предмети

На місце викликали слідчих, які затримали грабіжника. Ним виявився 36-річний мешканець Дніпровського району. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у розбої та обрання йому запобіжного заходу.

ЗатриманийЗатриманий

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 115 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати