Жінка прострелила пах чоловіку, що розмахував ломом

| За кордоном, Жінки та зброя | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

В м. Філадельфія, Пенсильванія, 22-річний чоловік, мабуть, захотів навчити 27-річну жінку за кермом, як потрібно водити машину, і не знайшов нічого кращого, як почати погрожувати їй ломом.

Коли жінка сиділа в машині на перехресті, розлючений чоловік почав бити ломом її пасажирське вікно. Але вона виявилась не з лякливих –дістала свій пістолет і вистрілила в єдине місце, з можливих – в пах нападнику.

Після цього чоловік, залишивши свій «інструмент» в машині жінки, втік до своєї машини та поїхав стрімголов. Але його поранення виявилось не з тих, які можна зализати і жити далі.

Поліція знайшла його неподалік, коли його крутило від болю і жалю від того, що він вирішив розпочати свій день з аеробіки з ломом. Його доставили до лікарні у критичному стані, і в найближчий час розмахувати своїм ломом він не зможе.

Щодо жіночки, то з нею все порядку у всіх сенсах. Вона має дозвіл на зброю та приховане носіння. В її машині знайшли одну-єдину стріляну гільзу.

Маємо ще один доказ того, що єдине, що стоїть між поганцем з ломом та жіночкою зі зброєю – це її право на володіння зброєю.

Woman shoots man armed with crowbar during road rage incident in Philadelphia: police

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11207,1 Переглядів: 659 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (0)

Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати