Турчинов попередив: із тими, хто візьме зброю, будуть боротися, як з терористами

| Політики та зброя, Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

Олександр ТурчиновОлександр Турчинов

В.о. президента України Олександр Турчинов завив, що уряд вживає заходів щодо стабілізації ситуації на сході України і готується до силових акцій проти озброєних сепаратистів. Про це йдеться у його зверненні, оприлюдненому сьогодні.

"Вчора розпочалась друга хвиля спецоперації Російської Федерації проти України, мета якої - дестабілізувати ситуацію в державі, повалити українську владу, зірвати вибори та розірвати на шматки нашу країну", - вважає Турчинов.

"Вороги України намагаються розіграти кримський сценарій, але ми цього не допустимо", - сказав він. "Було створено Антикризовий штаб, проти тих, хто взяв в руки зброю, будуть проводитись антитерористичні заходи", - запевнив в.о. президента.

За його словами, було посилено захист східного кордону України.

"Враховуючи пасивну поведінку деяких структур місцевих правоохоронних органів, вони будуть доукомплектовані за рахунок підрозділів з інших регіонів", - додав Турчинов.

Він нагадав, що для координації діяльності силових структур уряд направив до Харкова Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, до Донецьку - першого віце-прем'єр-міністра Віталія Ярему, до Луганська - секретаря РНБО Андрія Парубія та голову СБУ Валентина Наливайченка.

Крім того, за словами Турчинова, завтра Верховна Рада України одним із перших питань розгляне закон про посилення кримінальної відповідальності за сепаратизм та інші злочини проти держави.

"Відповідно до українського законодавства, буде поставлене питання про заборону діяльності політичних партій та громадських організацій, що стоять на позиціях сепаратизму та працюють на країну-агресора, проти власної держави і її народу", - підкреслив він.

Як відомо, у Донецьку, Луганську та Харкові продовжуються проросійські мітинги. Донецькі сепаратисти, захопивши ОДА, вже оголосили, що хочуть до 11 травня провести "референдум" щодо створення Донецької народної республіки та погрожують попросити Кремль ввести російські війська.

Звернення Олександра Турчинова

Коментарів (11)

  • 08.04.2014 10:52
    #
    - 4 +

    с такими командирами далеко пойдем.........-побрился бы что ли.......

    • Ага, вылитый чеченский сепаратист :)

    • 09.04.2014 03:53
      #
      - 2 +

      Нда-а... Похоже, ни переодевание, ни блестящая оживальность купола не помогает пастору стать военным. Выдает то хомяк лица, то губки бантиком.

  • 08.04.2014 21:06
    #
    - 2 +

    Для того, щоб зруйнувати державу і бездарно втратити державні території, потрібно лвсього три особини. Зроби Турчинова Президентом, Яйценюка прем'єром і авакова - міністром МВС. Прізвище недоміністра спеціально пишу з малої літери. Воно заслужило.

  • 08.04.2014 21:40
    #
    - 1 +

    Трусишка-пастор серенький под ёлочкой рамсил.

  • 09.04.2014 18:21
    #
    - -1 +

    коментар приховано

    • 09.04.2014 21:32
      #
      - 0 +

      Публичная оферта незаконной сделки это отстой. Предлагаю таких деятелей банить.

  • 12.04.2014 19:01
    #
    - 0 +

    а мы говорим о легализации оружия,оно бы нас всех, как в матрице, батарейками сделало ,чтобы мы не квакали ,не то что разрешило огнестрел в свободном обороте.Посмотрите на картинку ,на ум приходит название клипа"я бальник",клиника полная.
    Эта кунсткамера рвется во власть не учитывая одного,что Федорович успел забежать,этим это вряд ли получиться сделать,опыт великая вещь.Янукович аккумулировал все негаразды своих нерадивых предшественников,но успел сбежать,не знаю получиться ли у этих избежать повторения судьбы Каддафи.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати