Расстрел полицейских в Нальчике заснял видеорегистратор

| Силовые Структуры, За рубежом, Криминал | Автор: Web admin

ДПС РоссииДПС России

Неизвестный опубликовал видео регистратора машины ДПС города Нальчика. На видеозаписи можно увидеть трехминутный эпизод расстрела полицейского наряда в Кабардино-Балкарии.

Полицейские двигались по улице Кирова, заметили подозрительный автомобиль и потребовали остановиться.

Водитель белых «жигулей» выполнил это требование, а полицейские вдвоем вышли из машины. При этом сотрудники ДПС за руку поздоровались с водителем, а затем небрежно держали руки в карманах.

После проверки документов и осмотра багажника из машины вышел пассажир, но полицейских это не насторожило. Затем пассажир достал пистолет и спокойно расстрелял обоих стражей порядка. При этом в машине полиции оставался еще один сотрудник, однако он начал стрелять на поражение лишь после того, как преступники уехали.

В результате старший лейтенант полиции Замир Гаужаев погиб на месте. Находившийся с ним инспектор с огнестрельными ранениями в грудь доставлен в ближайшую больницу. В Кабардино-Балкарии введены в действие сигнал «Вулкан-4» и план «Перехват», но никто задержан не был.

Расстрел полицейских в Нальчике заснял видеорегистратор

Web admin Автор: Web admin11211,1 Просмотров: 4842 , Комментариев: 6 - 2 +
1,0 1 -1 2
Комментариев (6)

  • 13.02.2013 14:10
    #
    - 2 +

    Им нужны курсы от американских коллег, на тему "как правильно останавливать подозрительные авто".

    • 13.02.2013 20:42
      #
      - 1 +

      Нальчик трошки не Америка. Це ж прифронтова зона, його навіть брали у 2005-му. Шось поліцаї розслабилися. Повірили Путіну, що війна скінчилася?

      • 14.02.2013 11:59
        #
        - 1 +

        Мене здивувало інше, всі потиснули один одному руки, потім шмон машини, потім постріли. Якісь не зрозумілі для мене дії. Може звісно в них це традиція якась, що кожен ДПСник має привітатись з водієм, подати відкриту долоню "типу я тут з миром, в руках немає зброї". Потім тримати руки в кишенях.. Ну і т.д.

        • 14.02.2013 16:53
          #
          - 1 +

          "Здороватись за руку" з ДАІ-шником - це старовинна традиція. В руку зазвичай клали "троячку" ))))

          Водій першим подав руку поліціянтам (чи як там у них зараз ДАІ зветься). Це зовсім не означає, що вони знайомі. Таким чином люди намагаються показати (імітувати) свою відкритість. Потім швидко (можна навіть сказати запопадливо) відкрив багажник. Зазвичай говорять при цьому щось таке: "Нэт, начальнік, нічэго запріщьоного нэт. Вот, смотрі, кумандір."
          Коли вийшов пасажир, то демонстративно щось шукав в карманах, можливо в нього попросили документи. Ближній інспектор в цей час повернувся до нього боком, уважно розглядаючи посвідчення водія. Тобто був певен, що пасажир шукає в себе документи, і не становить загрози.
          Поліціянти були певні, що контролюють ситуацію. Від цього і руки в карманах, і погляд кудись вгору так вліво. За це й поплатились.

          • 14.02.2013 17:01
            #
            - 0 +

            А я то думав що троячку в права клали чи в тех паспорт. А в них певно всі без документів на машину звикли їздити, тому і виникла традиція вітатись:)

            • 14.02.2013 17:13
              #
              - 0 +

              Всяко бувало: і в посвідчення, і в техпаспорт.
              Справжній джигіт завжди мав посвідчення водія, не тому що його купував, просто друзі на День Народження дарували.


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать