Екс-депутат Київради від «Блоку Черновецького» Олексій Самохін обстріляв комунальників, які зносили його авторинок

| Политики и оружие | Автор: Web admin

Гільза з місця подіїГільза з місця події

У четвер поліція затримала кандидата в мери Києва на недавніх виборах від партії «Авто-майдан» Олексія Самохіна. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор комунального підприємства «Київблагоустрій» Іван Кліпа.

За його словами, Самохіну належить незаконно побудований авторинок на вулиці Межигірській, 78а, який приїхали зносити комунальники. Самохін здійснив кілька пострілів з вогнепальної зброї у бік співробітників благоустрою і був затриманий поліцією.

«Авторинок розміщений на місці викупленому містом у 2008 році за 50 млн грн для будівництва гілки виходу з метрополітену на Подільсько-Воскресенському мосту і далі на Троєщину. Якщо б ринок запрацював, проект будівництва метро на Троєщину не реалізувався б ніколи. В даний час земля фактично належить метрополітену», - стверджує директор «Київблагоустрою».

У свою чергу прес-служба Національної поліції України в місті Києві повідомила, що зброя була не вогнепальною, а травматичною.

«Прибувши на місце, правоохоронці встановили: працівники КП "Київблагоустрій", згідно із прийнятого КМДА рішення, проводили демонтаж споруд на території приватного підприємства. У результаті таких дій представник фірми спровокував конфлікт із комунальниками, у ході якого зробив кілька пострілів угору із травматичної зброї. При цьому ніхто з присутніх не постраждав», - повідомили в столичній поліції.

Як зазначається, зброю вилучили, а затриманий «спілкується з правоохоронцями».

Зазначимо, що рух «Автомайдан» підкреслює, що Самохін і його партія «Авто-майдан» до справжнього «Автомайдану» відношення не мають.

Комментариев (6)

  • 20.11.2015 13:15
    #
    - 0 +

    У свою чергу прес-служба Національної поліції України в місті Києві повідомила, що зброя була не вогнепальною, а травматичною.
    Це як розуміти ??

    • 20.11.2015 14:12
      #
      - -1 +

      Как "не боевая, а травматическая". Не цепляйтесь к словам :)

    • 20.11.2015 15:09
      #
      - 0 +

      >>Це як розуміти ??
      "Резиноплюї" - це не вогнепальна зброя, а пристрій для відстрілу патронів, споряджених гумовими метальними снарядами несмертельної дії

  • 20.11.2015 14:49
    #
    - 1 +

    Так во-о-от почему на Троещине до сих пор нету метро! xD

  • 20.11.2015 16:50
    #
    - 0 +

    Мене дивує не сам процес прибирання гнидників, чи що там за будівлі були, а питання - звідки вони там узялися?!
    Це не за одну ніч виросло. Отже коли тільки но у власність вступив метрополітен, то там будівель не було чи були?
    Якщо не були, то яким чином вони там з'явились без відому хазяїв?
    Цікаво що масмедіа інформує тільки про фінальну стадію цієї "драми", не розповідаючи про передісторію яка привела до такого сумного кінця. Має ж хтось відповідати за складений стан речей, чи все повісять знов на якогось цапа відбувайла?


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать